Vårt team

Pål Juel
Ansvarlig redaktør

Jeg skriver historier som både er vakre og grusomme. Jeg er en prisvinnende forfatter, poet og forsker. En prisbelønt forfatter av fem romaner, jeg har skrevet om hva som gjør oss mennesker i over 25 år. Jeg skriver for å se verden annerledes.

Vetle Otterness
Redaktør

Jeg er journalist med over 12 års erfaring og spesialiserer meg på å skrive om emner som er relatert til næringsliv, økonomi og politikk. Grundig, flittig og mestrer det skrevne ordet. Med over ti års erfaring innen journalistikk og PR, har jeg ferdighetene og ekspertisen til å hjelpe deg med å fortelle historien din. Jeg skriver for å leve - når jeg ikke underviser eller forsker.

Fred Brunsvold
Forfatter

Jeg er en prisvinnende journalist og en Pulitzer Prize-finalist. Jeg elsker å finne historien i alle kroker, kroker og sprø hjørner av livet. Jeg liker å skrive ting som er informative og relevante for den nåværende verden. Jeg håper du liker arbeidet mitt. Oppnådde flere priser for redigering og innholdsskriving.

Kim Carlsen
Forfatter

Jeg skriver om menneskene, stedene og tingene jeg elsker. Jeg er en selvutnevnt introvert, men ordene i hodet mitt vil ikke være stille lenge. Jeg brenner for det skrevne ordet og publiserte forfatter. Jeg skriver med vidd, innsikt og humor for å levere underholdende artikler.