radiofarmasøytisk marked 2021 – Bransjeandeleanalyse, etterspørselsstatus, fremtidig vekstscenario, topp produsenter, nøkkeldrivere, bransjesegmenteringsprognose til 2024

http://lydmagasinet.com

Global radiofarmasøytisk markedsrapport 2021 gir informasjon om markedsstørrelse, andel, trender, vekst, kostnadsstruktur, kapasitet, inntekt og prognose 2024. Denne rapporten inkluderer også den samlede og omfattende studien av radiofarmasøytisk-markedet med alle dets aspekter som påvirker veksten i marked. Denne rapporten er en uttømmende kvantitativ analyse av radiofarmasøytisk-industrien og gir data for å lage strategier for å øke markedsvekst og effektivitet.

Den verdensomspennende markedet for radiofarmaka er forventet å vokse i CAGR på om lag 8,7% i løpet av de neste fem årene, vil nå 8120 millioner dollar i 2024, fra 4940 millioner dollar i 2019.

Få en eksemplar av rapporten på – industryresearch.biz/enquiry/request-sample/13841672

Rapportens omfang:
Radio-farmasøytiske forbindelser er radioaktive forbindelser kan administreres til pasienten, og overvåket via bestemte billeddannende anordninger, for diagnose og terapeutiske formål. Det består av en radioisotop binding til et organisk molekyl. De organiske molekyl formidler radioisotop til spesifikke organer, vev eller celler. Den radioaktive isotop er valgt for dens egenskaper. Radio-farmasøytiske forbindelser blir brukt i nukleær medisin som radioaktive tracere i medisinsk avbildning og ved behandling av mange sykdommer (for eksempel brachyterapi). Mange radiofarmasøytika bruke technetium-99m (Tc-99m) som har mange nyttige egenskaper som et gamma-emitterende nuklid tracer.

I de neste årene vil Radiofarmaka industrien opprettholde økende på en relativt høy vekst. Investorene er fortsatt optimistisk på dette området; fremtiden vil fortsatt ha flere nye investeringer inn i feltet.
Klassifiseringen av Radiofarmasøytika som omfatter diagnostisk radioisotoper, terapeutisk radioaktive isotoper. Inntektene Andelen Diagnostiske Radioisotopes i 2016 er ca 77%, og andelen er i nedadgående trend fra 2012 til 2017. Den terapeutiske Radioisotopes nyter mer og mer markedsandel.
Radio-farmasøytiske forbindelser er mye brukt i Oncology, kardiologi og andre sykdomsdiagnose og behandling. Det meste av radioaktive legemidler anvendes i onkologi, og den salgs andelen i 2016 er omtrent 60%.
Den verdensomspennende markedet for radiofarmaka er forventet å vokse i CAGR på om lag 8,7% i løpet av de neste fem årene, vil nå 8120 millioner dollar i 2024, fra 4940 millioner dollar i 2019, ifølge en ny studie.
Denne rapporten fokuserer på radiofarmaka i globale markedet, spesielt i Nord-Amerika, Europa og Asia-Pacific, Sør-Amerika, Midtøsten og Afrika. Denne rapporten kategoriserer markedet basert på produsenter, regioner, type og applikasjon.

Global radiofarmasøytisk markedskonkurranse av TOPP MANUFACTURERS, med produksjon, pris, inntekt (verdi), og hver produsent inkludert
Bracco Imaging
Bayer
Mallinckrodt
Nordion
Triad Isotopes
Lantheus
IBA Group
GE Healthcare
China Isotope & Radiation
Jubilant Pharma
Eli Lilly
Advanced Accelerator Applications
SIEMENS
Dongcheng
Navidea

For å forstå hvordan Covid-19-effekten dekkes i denne rapporten – www.industryresearch.biz/enquiry/request-covid19/13841672

På grunnlag av produkt viser denne rapporten produksjon, inntekter, pris, markedsandel og vekstrate for hver type, hovedsakelig delt inn i
Actinium-225
Lutetium-177
Radium-223
Holmium-166
Annen

På bakgrunn av sluttbrukerne / applikasjonene fokuserer denne rapporten på status og utsikter for større applikasjoner / sluttbrukere, forbruk (salg), markedsandel og vekstrate for hver applikasjon, inkludert
Oncology
kardiologi
Annen

Denne rapporten studerer de beste produsentene og forbrukerne som fokuserer på produktkapasitet, produksjon, verdi, forbruk, markedsandel og vekstmuligheter i disse nøkkelregionene, som dekker
• Nord-Amerika (USA, Canada og Mexico)
• Europa (Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Russland og Italia)
• Asia-Stillehavet (Kina, Japan, Korea, India og Sørøst-Asia)
• Sør-Amerika (Brasil, Argentina, Colombia)
• Midtøsten og Afrika (Saudi-Arabia, De forente arabiske emirater, Egypt, Nigeria og Sør-Afrika)

Spør før du kjøper denne rapporten på – industryresearch.biz/enquiry/pre-order-enquiry/13841672

Globalt radiofarmasøytisk-marked som gir informasjon som selskapsprofiler, produktbilde og spesifikasjon, kapasitet, produksjon, pris, pris, inntekt og kontaktinformasjon. Oppstrøms råvarer og instrumentering og nedstrøms etterspørselsanalyse blir i tillegg gitt ut. Globale radiofarmasøytisk-utviklingstrender og markedsføringskanaler analyseres. Til slutt vurderes gjennomførbarheten til de siste investeringsprosjektene og generelle analyseslutninger tilbys.

Innholdet i studiefagene inneholder totalt 15 kapitler:
Kapittel 1, for å beskrive radiofarmasøytisks produktomfang, markedsoversikt, markedsmuligheter, markedsdrivkraft og markedsrisiko.
Kapittel 2, for å profilere de beste produsentene av radiofarmasøytisk, med pris, salg, inntekt og global markedsandel på radiofarmasøytisk i 2017 og 2018.
I kapittel 3 analyseres radiofarmasøytisks konkurransesituasjon, salg, inntekter og globale markedsandel fra toppprodusenter ettertrykkelig av landskapskontrast.
Kapittel 4 viser radiofarmasøytisk-fordelingsdataene på regionalt nivå for å vise salg, inntekter og vekst fordelt på regioner, fra 2014 til 2019.
Kapittel 5, 6, 7, 8 og 9, for å bryte salgsdataene på landsnivå, med salg, omsetning og markedsandel for viktige land i verden, fra 2014 til 2019.
Kapittel 10 og 11, for å segmentere salget etter type og applikasjon, med markedsandeler og vekstrate etter type, applikasjon, fra 2014 til 2019.
Kapittel 12, radiofarmasøytisk-markedsvarsel, etter region, type og applikasjon, med salg og inntekt, fra 2019 til 2024.
Kapittel 13, 14 og 15, for å beskrive radiofarmasøytisk salgskanal, distributører, kunder, forskningsresultater og konklusjon, vedlegg og datakilde.

Få en eksemplar av rapporten på – industryresearch.biz/enquiry/request-sample/13841672

Noen poeng fra TOC:
1 Markedsoversikt
2 produsentprofiler
3 Global radiofarmasøytisk-salg, omsetning, markedsandel og konkurranse etter produsent (2017-2018)
4 Global radiofarmasøytisk markedsanalyse etter region
5 Nord-Amerika radiofarmasøytisk etter land
6 Europa radiofarmasøytisk etter land
7 Asia-Pacific radiofarmasøytisk etter land
8 Sør-Amerika radiofarmasøytisk etter land
9 Midtøsten og Afrika radiofarmasøytisk av land
10 Globale radiofarmasøytisk markedssegment etter type
11 Globale radiofarmasøytisk markedssegment etter søknad
12 radiofarmasøytisk Market Forecast (2019-2024)
Og fortsatte ……

Kjøp denne rapporten (pris 3480 USD (tre tusen fire hundre og åtti USD) for en enkeltbrukerlisens) – industryresearch.biz/purchase/13841672

Our Other Reports:
– RNA Drugs = www.marketwatch.com/press-release/rna-drugs-market-analysis-by-size-share-trends-2021-segmentation-by-product-type-applications-regions-key-players-future-growth-emerging-trends-and-technological-innovations-2021-05-27
– Disposable Medical Protective Masks = www.marketwatch.com/press-release/disposable-medical-protective-masks-market-2021-revenue-estimates-and-growth-analysis-recent-trends-demand-by-top-vendors-production-and-capacity-by-region-industry-forecast-2042-2021-06-03
– Semi-Automatic and Manual Filling Equipment = www.thecowboychannel.com/story/43914495/Semi-Automatic-and-Manual-Filling-Equipment-Market
– Rotating Luxury Doors = www.thecowboychannel.com/story/44004436/Rotating-Luxury-Doors-Market
– Acousto-Optic Devices = www.marketwatch.com/press-release/acousto-optic-devices-market-growth-trends-size-analysis-with-specific-market-challenges-and-opportunities-business-share-and-development-plans-forecast-to-2021-2026-2021-06-02

Uncategorized

Andrew Francis